Nieuws

Mei 2017: Pipe Proteq ontvangt een subsidie voor de ontwikkeling van een gladde buis protector

Pipe Proteq wil derhalve een thread protector gaan ontwikkelen op basis van een nieuwe en innovatieve klem toepassing waardoor deze eenvoudiger in verschillende onderdelen (bij verschillende betrokken partijen) toepasbaar is. Door deze brede, one-size fits all, inzetbaarheid zal deze protector tevens als lowcost product in de markt gezet kunnen worden. Het idee hierbij is dat deze Thread Protector klemt op het gladde deel van de buis en niet op het schroefdraad. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)

November 2010: Pipe Proteq genomineerd for LiveWIRE Young Business award 2010

We zijn genomineerd voor de LiveWIRE Young Business award 2010. Deze award wordt uitgereikt aan de meest innovatieve, snel groeiende technische onderneming in Nederland. Op 2 december zal Pipe Proteq samen met 19 andere ondernemingen strijden voor een van de vier finaleplekken. Voor meer informatie kijk op www.livewire.nl

November 2010: Pipe Proteq is spreker en forum deelnemer tijdens Onderwijsdebat Maakt Kennis2

Pipe Proteq zal tijdens dit debat de Pipe Proteq case gaan presenteren en met name de focus op de samenwerking met kennisinstellingen. Er wordt kritisch gekeken naar de meerwaarde van kennisinstellingen voor het MKB en de voors en tegens.

Oktober 2010: Pipe Proteq is spreker op de ION(N) Conferentie

Pipe Proteq is door de Stenden hogeschool gevraagd om de meerwaarde van het aangaan van projecten met hogescholen toe te lichten. Hiervoor zullen wij ons ontwikkeltraject samen met de hogeschool presenteren. Dit ingebed in de algemene ontwikkeling die Pipe Proteq de laatste jaren heeft doorlopen en waar we op dit moment staan.

Maart 2010: ISO testen succesvol afgerond

De afgelopen maanden zijn alle ISO 11960 Annex J testen uitgevoerd met de Thread Protectors. Het doet ons deugd te kunnen melden dat alle testen glansrijk doorstaan zijn. Vanaf nu zullen regelmatig deze testen opnieuw uitgevoerd worden om de kwaliteit te waarborgen en daar waar mogelijk nog te verbeteren.

Juni 2009: IAD prijs Provincie Drenthe gewonnen

De provincie Drenthe heeft Pipe Proteq laten weten dat ze een innovatiesubsidie gewonnen heeft. Hiermee kan Pipe Proteq de doorontwikkeling van de organisatie en product verder vorm geven. Het juryoordeel is als volgt:

"De beoordelingscommissie is van mening dat het hier gaat om een goed onderbouwd en innoverend projectidee. Het betreft een volledig andere manier van kijken naar draadbescherming. Het projectvoorstel is innovatief, risicovol, ambitieus en duurzaam. Het projectvoorstel geeft goed inzicht en scoort hoog op de toetsingscriteria van het IAD."

Pipe Proteq is dan ook zeer blij met de erkenning van de provincie Drenthe en blijft op de ingeslagen weg doorgaan.

Dit project is medegefinancierd door de Europese gemeenschap, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincie Drenthe, Innovatief Actieprogramma Drenthe 2008-2010.